Yhteystiedot

Sivustoa ylläpitää Pro Guggenheim Helsinki -kannatusryhmä, joka koostuu kulttuurin ja elinkeinoelämän edustajista ja suomalaisista taiteen ystävistä. Ryhmän perustajajäsenet ovat Joonas AhlavaLilli AlanenArthur AminoffEva Aminoff, Matti ApunenAnne Berner, Martin EstlanderJan Fazer, Kaj ForsblomJohan GullichsenRaoul GrünsteinErnst GrönblomMarcus HackmanAmi HasanAntti Hautamäki, Rauli HeinoTuomas HoikkalaIlari IivonenTony IlmoniTea Jarma-VartiainenKaarina KaikkonenSandra Kantanen, Ville KeskinenElina Kivi, Annukka KlingeJuha KoivurintaMarkus KokkoPetri KokkoOla KolehmainenKirsi KomiTuula KorkalainenMatti Kujasalo, Mirkku KullbergJanne LarmaMarita LiuliaNiko Luoma, Heikki MasalinM. A. NumminenTommi Opas, Lasse PahlmanKyllikki PankakoskiReijo Pentikäinen, Timothy Persons, Markku PiriSamu RaatikainenOsmo RauhalaArje RimónEeropekka Rislakki, Esa Saarinen, Anne SalomaaSuvi Sammalisto-Kemppainen, Martin SandelinRafaela SeppäläTerhi Suominen, Maria StackelbergPer SteniusGabriella StillNanna SusiTaina SusiluotoMerja Tuomi-Nikula, Petri Tuomi-Nikula, Markku ValkonenKatja Villemonteix, Reidar Wasenius, Björn WeckströmMarja-Liisa Weckström ja Markku Wilenius.

Helsingin Guggenheim-hanke on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja suuria tunteita. Laajan keskustelun myötä hankkeesta on esitetty myös paikkansapitämätöntä tietoa. Nämä sivut on koostettu pyrkimyksenä vastata avoimiin kysymyksiin. Sivustolle on kerätty tietoa ja linkkejä mediasta ja asian käsittelyssä mukana olevilta tahoilta, Helsingin kaupungilta ja myös suoraan Solomon R. Guggenheim-säätiöltä.

Toivomme suuren yleisön ja asiaa käsittelevien pystyvän perehtymään mahdollisimman hyvin museon perustamista koskeviin faktoihin ja tehtyyn selvitystyöhön ennen päätöksentekoa.

Guggenheim Helsinki on merkittävä kulttuurihanke, joka ansaitsee asiapohjalle rakentuvan keskustelun.

Jaa Facebookissa

copyright © Pro Guggenheim Helsinki -kannatusryhmä 2012. All Rights Reserved.